Search found 29 matches

by MrZapper61
Thu Apr 07, 2016 1:55 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016b3 resets search engine to avantfind
Replies: 13
Views: 5465

Re: 2016b3 resets search engine to avantfind

Hi, you can add Google search engine following the below procedure: Open 'Tools' -> 'Avant Browser Options' -> 'Search Engine' Select 'Add' and input 'Google' as Name and 'http://www.google.com/search?as_q=' as URL and 'g' as Shortcut, confirm by selecting 'Ok'. Activate the created 'Google' entry i...
by MrZapper61
Thu Dec 31, 2015 9:47 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Since yesterday (30-12-2015) crashes on some sites.
Replies: 2
Views: 1855

Since yesterday (30-12-2015) crashes on some sites.

Hi, I am using Avant Browser with the IE11 as default browser engine. Since 30-12-2015 getting consistent crashes with 'Avant Browser has stopped working' pop up message, requesting me to 'Close the program'. Have this on both my Windows 10 laptops with latest Windows patches.Do not know if this is ...
by MrZapper61
Thu Nov 27, 2014 10:45 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant Browser (IE) keeps loosing Proxy Settings
Replies: 6
Views: 1170

Re: Avant Browser (IE) keeps loosing Proxy Settings

Hi, I am having the same problems with the proxy setting not being consistent, see my reported problems. One is related to having defined different rendering engines for websites, see: http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?f=6&t=32349 Within the browser the rendering engines do work, and pages...
by MrZapper61
Wed Oct 22, 2014 8:49 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AD blocker change results in change of proxy setting.
Replies: 2
Views: 660

Re: AD blocker change results in change of proxy setting.

Altough I could not imagine that the problem was related to my profile, I tried/done what you proposed.
But it did not solve the problem.

Regards,
MrZapper61.
by MrZapper61
Tue Oct 21, 2014 1:16 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AD blocker change results in change of proxy setting.
Replies: 2
Views: 660

AD blocker change results in change of proxy setting.

Hi, every time an entry is added in the Avant AD blocker, the Proxy setting changes from 'Internet Explorer Setting' to 'Connect Directly', with IE11 standards set as default rendering engine. Because of this change the browser stops working and the option has to be reset back from 'Connect Directly...
by MrZapper61
Tue Jan 07, 2014 4:10 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bug in home screen 'browser.home'
Replies: 3
Views: 884

Re: Bug in home screen 'browser.home'

Get the error pop up also in normal mode, so no difference there.
If other pages are opened the pop up does not occur, only with the 'browser.home' page.
Engine is 'IE11 Standards'
by MrZapper61
Mon Jan 06, 2014 9:52 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bug in home screen 'browser.home'
Replies: 3
Views: 884

Bug in home screen 'browser.home'

Hi, I have problem with the home screen 'browser.home'. Have configured 14 tiles with websites in my homescreen and set AB to open with it through "Open home page on startup" setting. Upon opening AB in private mode, without any other tab or screen and only the configured 14 web tiles, I get (after ...
by MrZapper61
Thu Apr 04, 2013 11:14 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Old (& New) bugs in AB 2013 Build 22(Ultimate)
Replies: 4
Views: 1119

Re: Old (& New) bugs in AB 2013 Build 22(Ultimate)

The total freeze problems happened to my also a few times with the last two releases. On the latest 22 build it was the worst, had to shutdown laptop complete because it became non responding. It was not even possible to shutdown or kill processes. This was actually the reason for me to revert back ...
by MrZapper61
Tue Apr 02, 2013 9:23 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Old (& New) bugs in AB 2013 Build 22(Ultimate)
Replies: 4
Views: 1119

Old (& New) bugs in AB 2013 Build 22(Ultimate)

Hi, it seems that with the new AB 2013 Build 22(Ultimate) a new private browsing bug has been introduced. When after normal browsing (with a lot of tabs) private browsing is started, upon starting normal browsing all tabs information is lost. Also the stability and response of the new 2013 Builds is...
by MrZapper61
Thu Mar 14, 2013 12:10 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with proxy after using different rendering engines.
Replies: 9
Views: 1534

Re: Problem with proxy after using different rendering engin

After closing the Firefox tab the proxy setting changes to "Connect Directly", and other tabs stop working. Can you reproduce it every time? I think so... just now, I wanted to test your proposal to disable ad block to see if this had something to do with rendering problem. Selected the tab with th...
by MrZapper61
Thu Mar 14, 2013 12:04 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with proxy after using different rendering engines.
Replies: 9
Views: 1534

Re: Problem with proxy after using different rendering engin

Do you know why the mentioned link does not show correctly in AB? IE does not have problem with that site. Enable AD blocker, the page show blank. is this your problem? Please open the sidebar>ad block list, add the link that be blocked into exception list. You are right, it is due to add block opt...
by MrZapper61
Wed Mar 13, 2013 9:03 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with proxy after using different rendering engines.
Replies: 9
Views: 1534

Re: Problem with proxy after using different rendering engin

First i tried if the site would display correctly with different rendering engine through drop down list. After confirming that Firefox was the one that displayed correctly have assign the site Firefox rendering engine through AB Options>Rendering Engine. According to you the setting proxy through T...
by MrZapper61
Tue Mar 12, 2013 10:36 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with proxy after using different rendering engines.
Replies: 9
Views: 1534

Problem with proxy after using different rendering engines.

Hi, Normally i using "IE9 Standards" as rendering engine, with proxy setting at "Internet Explorer Setting". Within Internet explorer the setting "Automatic detect settings" is active in "Internet Properties -> Connections -> LAN settings". Because for example the site "http://www.leatherman.com/pro...
by MrZapper61
Mon Feb 25, 2013 11:31 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with specific site "http://www.telegraaf.nl/"
Replies: 2
Views: 754

Re: Problem with specific site "http://www.telegraaf.nl/"

If i leave the website "open" in a tab for one hour (internetting on other tabs) and then try to browse the www.telegraaf.nl tab other tabs also do not respond temporary. In process manager one "ybrowser.exe *32" starts using about 25% CPU usage, the other similar processes are still there and havin...
by MrZapper61
Fri Feb 22, 2013 2:46 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with specific site "http://www.telegraaf.nl/"
Replies: 2
Views: 754

Problem with specific site "http://www.telegraaf.nl/"

Hi, I have this strange behaviour with Dutch news web site "http://www.telegraaf.nl/". Upon opening this site and regular browsing there are no problems. But if not browsing the website for a while, maybe half an hour till one hour, there is a refresh problem. If after the "time-out" period I try to...
by MrZapper61
Tue Feb 19, 2013 9:03 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Focus when maximizing video from website lost.
Replies: 2
Views: 410

Focus when maximizing video from website lost.

Hi,
With AB Beta 8 when a video is maximized the full screen video opens behind the AB window.

Normally the maximized video should open in the foreground, before the AB window.

Using AB Beta 8 with/on Windows 7 64 bit.
by MrZapper61
Wed Jan 30, 2013 7:46 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169
Replies: 21
Views: 3443

Re: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169

Hi, Since 2013 version is currently being available as a beta would like to remind the developers of the issue with private browsing. :-) Would be nice if this problem could be solved, so I could update and start using the latest version. Because of this "bug" i am still using AB 2012 Build 28, wich...
by MrZapper61
Wed Nov 14, 2012 3:03 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169
Replies: 21
Views: 3443

Re: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169

Hi,
is there already some more info on the ETA of AvantBrowser release 2013?

It was stated earlier that the above mentioned "private browsing" bug would be solved in this release.

Regards,
MrZapper61.
by MrZapper61
Wed Aug 29, 2012 8:55 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169
Replies: 21
Views: 3443

Re: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169

Just wanted to know when AvantBrowser 2013 release, with solution for above mentioned private mode problem, will be released?
Previously ETA was set to July/August, which will expire in a few days... :-)
by MrZapper61
Tue May 22, 2012 6:19 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169
Replies: 21
Views: 3443

Re: Avant (Private mode) problem in builds 168 and 169

I still have the problem with the private mode opening the tabs from normal mode, after that the normal mode tabs info is lost.

According to release note this should be solved in build 171.
Do not know if others have also this issue?

Gr.