Search found 27 matches

by moshe l
Tue Mar 20, 2018 7:32 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: browser failure
Replies: 1
Views: 8036

Re: browser failure

I see it from time to time

Windows 10 x64.
by moshe l
Mon Mar 19, 2018 2:31 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant do not change document.hidden when tabs is hidden
Replies: 0
Views: 7692

Avant do not change document.hidden when tabs is hidden

Avant last, Chromium (but also Firefox). when the tab (or Avant Browser itself) isn't on focus, document.hidden is still false. this can save a lot of CPU, as the HTML5 graphics rendeders use this variable to stop animations and less-freq updates when the tab isn't active. https://developer.mozilla....
by moshe l
Fri Aug 07, 2015 3:10 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Windows 10: Avant is useless
Replies: 4
Views: 1519

Re: Windows 10: Avant is useless

no error messages at the time of the "green".
by moshe l
Fri Aug 07, 2015 3:04 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Windows 10: Avant is useless
Replies: 4
Views: 1519

Re: Windows 10: Avant is useless

4-7 tabs (with 4 it crashed/hangs also), IE engine all. no add-on.
by moshe l
Wed Aug 05, 2015 7:56 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Windows 10: Avant is useless
Replies: 4
Views: 1519

Windows 10: Avant is useless

Hi! I was upgraded one of my PC's to Windows 10. Edge runs OK, IE runs OK but Avant + IE do not. slow, hangs crashes, images, videos and bg. images changed to green and from time to time I am forced to close and open avant again. on the Windows 7 was installed before 10 Avant was needed a restart fr...
by moshe l
Wed Aug 05, 2015 7:54 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Memory Leaks
Replies: 6
Views: 1603

Re: Memory Leaks

See it also, IE11/W7. see it also on IE11/W10.
by moshe l
Sun Sep 22, 2013 9:33 am
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Avant & IE11 RP
Replies: 0
Views: 1622

Avant & IE11 RP

Microsoft was relased a new IE 11 pre-beta.

what is new with Avant?

http://windows.microsoft.com/he-il/inte ... se-preview
by moshe l
Sun Sep 22, 2013 9:18 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant Chromium: no <audio> or <video>
Replies: 4
Views: 973

UPDATE: the problem is MP3 only

open this link on IE, on Chrome and on Avant Chrome

http://www.jplayer.org/HTML5.Audio.Support/


MP3 is not supported on avant.
by moshe l
Fri Aug 30, 2013 10:07 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant Chromium: no <audio> or <video>
Replies: 4
Views: 973

Re: Avant Chromium: no <audio> or <video>

Chrome try to use flash (that not work, I don't know why), and the HTML5 player noy load.

Chrome itself - works.
by moshe l
Mon Aug 26, 2013 4:46 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: [Request] IE11 Developer Preview
Replies: 2
Views: 1288

[Request] IE11 Developer Preview

There a time for a usable Avant + IE11 ?


thanks
by moshe l
Mon Aug 26, 2013 4:41 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant Chromium: no <audio> or <video>
Replies: 4
Views: 973

Avant Chromium: no <audio> or <video>

Open youtube without flash in Chrome (or IE itself), and try to play a video - works.
Open youtube in Avant Chromium - not work.
by moshe l
Wed Mar 07, 2012 11:24 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: [IE]PID=0
Replies: 19
Views: 5057

Re: [IE]PID=0

1. IE8 render - same problem. I do not know when the problem start (may 122 is the start). today, I tried old versions and get the same problem.
2. they open blank, and restart also.
In the other computer - IE9 is the default.
by moshe l
Tue Mar 06, 2012 10:04 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: [IE]PID=0
Replies: 19
Views: 5057

Re: [IE]PID=0

I have the same problem - IE rendering (regardless IE/IE9) not work - the page became blank and PID 0.
I can use Firefox/Chrome but not IE.

Tried beta 127, and also v27, after full uninstall/reinstall and delete Avant profiles folder.

other computer - same versions - works perefectly.
by moshe l
Thu Oct 27, 2011 8:24 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: 2012RC2: Favicon works only for domain
Replies: 9
Views: 2749

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Hi all!

After deep searching I found the problem!

Tools > clear Icons
refresh.
I recived the (correct) email logo.

now go to the main page.
refresh

I got the email icon again, and not the main icon.

I think the problem is the icon cache.
by moshe l
Wed Oct 26, 2011 1:29 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: 2012RC2: Favicon works only for domain
Replies: 9
Views: 2749

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

I see the problem on Firefox engine too.
by moshe l
Wed Oct 26, 2011 12:40 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: 2012RC2: Favicon works only for domain
Replies: 9
Views: 2749

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

IE
When I switch to IE9 I got blank pages.
by moshe l
Wed Oct 26, 2011 12:39 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: De-Attached tab - F5 not work
Replies: 8
Views: 1289

Re: De-Attached tab - F5 not work

I see.
But when the deattached tab is in focus, AB window is not (look at the window title).
Other browsers (IE/FF/Chrome) do refresh opened windows on F5. I think it is wrong.

can you add a option to reload on the title right click, or a keystroke for reload deattached tab?
by moshe l
Tue Oct 25, 2011 5:37 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: De-Attached tab - F5 not work
Replies: 8
Views: 1289

Re: De-Attached tab - F5 not work

When I press F5 - focus is on the deattached tab, and I see the main window refreshed...

Thanks,
by moshe l
Tue Oct 25, 2011 5:35 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: 2012RC2: Favicon works only for domain
Replies: 9
Views: 2749

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

2012 build 3: same problem.
by moshe l
Mon Oct 24, 2011 11:55 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: 2012RC2: Favicon works only for domain
Replies: 9
Views: 2749

2012RC2: Favicon works only for domain

Hi!

(also tested on AB 2011 b32)
Open IE/FF/Chrome with this link:
Image inn.co.il/My/Mail/Login.aspx

Open the same link on Avant - the icon is the icon of the whole domain (Image).


Thanks!