Search found 152 matches

by ehamady
Mon Feb 06, 2017 1:06 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Firefox - High CPU Usage & YouTube Crashes
Replies: 2
Views: 852

Firefox - High CPU Usage & YouTube Crashes

Firefox Rendering Engine problems: 1. If I open 3 tabs the Avant Gecko Engine uses 70%+ of my CPU. Consequently, browsing slows down to a crawl. 2. When I watch YouTube videos the browser crashes with a "not responding" message. The audio of the video continues to play even after the browser shuts d...
by ehamady
Fri Jul 29, 2016 1:12 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Got my speed back via Chrome engine!
Replies: 0
Views: 810

Got my speed back via Chrome engine!

For me, Avant had been running slower with each update and video playback was getting worse (HTML5 videos were very pixelated and choppy). I decided to try the Ultimate Version of 2016 build 8 and switched to the Chrome rendering engine from the IE11 Standards engine. BANG! The browser runs fast aga...
by ehamady
Wed Jul 06, 2016 11:37 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016 build 7 is SLOW!
Replies: 0
Views: 688

2016 build 7 is SLOW!

Build 7 is the SLOWEST build yet. Just about every website I access that has pictures or video (99.9% of the sites I visit) runs very slow, no matter which of the 4 rendering engines I try. It either takes over a minute for a YouTube video to start playing, or the YouTube errors out because of such ...
by ehamady
Mon Jul 04, 2016 2:06 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016 build 7: YouTube extremely slow
Replies: 0
Views: 604

2016 build 7: YouTube extremely slow

Anyone else finding YouTube to run very slow since installing build 7?
It runs fast in Chrome and IE, but not in Avant.
by ehamady
Thu Apr 07, 2016 11:55 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016 build 3 YouTube Bug
Replies: 0
Views: 1458

2016 build 3 YouTube Bug

My YouTube screen now looks like this thanks to the Version: 2016 build 3 update:

Image

Does anyone test the builds before making thewm available? Apparently NOT!
by ehamady
Wed Dec 30, 2015 11:36 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: V.2016 B.01 Purple Screens
Replies: 1
Views: 1118

V.2016 B.01 Purple Screens

Since I upgraded to version 2016 build 01 I am encountering purple screens ("Something went wrong with this webpage. To reload, please double click the purple background…") , on just about every website I visit. It doesn't matter which rendering engine I use either. I have to exit Avant and use Inte...
by ehamady
Tue Sep 22, 2015 1:56 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Lost bookmarks, links bar, entire setup
Replies: 6
Views: 2529

Re: Lost bookmarks, links bar, entire setup

It's interesting that my AutoFills were still intact.
by ehamady
Mon Sep 21, 2015 3:30 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Lost bookmarks, links bar, entire setup
Replies: 6
Views: 2529

Re: Lost bookmarks, links bar, entire setup

No crash. This happened out of the blue. No backup either. Didn't even know there was backup capabilities. Guess I'll have to set everything up over again.
by ehamady
Sat Sep 19, 2015 2:02 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Lost bookmarks, links bar, entire setup
Replies: 6
Views: 2529

Lost bookmarks, links bar, entire setup

Just started up Avant and my bookmarks are gone, my links bar is gone, my entire setup - skin, buttons, tabs at the bottom, home page, search engine, etc. was gone. My AutoFills are still there but it's like Avant went back to its original state for everything else. How do I get everything back?
by ehamady
Wed Aug 12, 2015 2:06 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't log in to ESPN
Replies: 5
Views: 2038

Re: Can't log in to ESPN

I just fixed the problem this morning by unchecking "Preserve Favorites website data" in "Delete browsing history" in "Internet Options". I tried it as a last resort and now I can log in to ESPN.
by ehamady
Tue Aug 11, 2015 3:37 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't log in to ESPN
Replies: 5
Views: 2038

Re: Can't log in to ESPN

Yes, I'm using 2015 build 27. I am also running Windows 10. Today is the first time I've had this problem.

Can you try it with Windows 10?
by ehamady
Tue Aug 11, 2015 1:51 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't log in to ESPN
Replies: 5
Views: 2038

Can't log in to ESPN

When I click on "Log In" on ESPN's website http://espn.go.com/mlb/ nothing happens. I'm supposed to get a login screen to enter my ID and password. I can log in via IE and Chrome, but not Avant. I even allowed popups and ads; cleared out temp files, cookies, and history; still doesn't work.
by ehamady
Fri Jul 31, 2015 5:37 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: CPU Usage Spikes 40 - 60%
Replies: 0
Views: 4204

CPU Usage Spikes 40 - 60%

Since upgrading to Windows 10, Avant has been running much faster and without any crashes or rendering problems. When I checked CPU Usage before the Windows upgrade, Avant and ybrowser would eat 70 - 90% which slowed browsing to a crawl. After upgrading to Windows 10, Avant spikes at 40 - 60%. Is th...
by ehamady
Fri Jul 24, 2015 4:00 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: I need Ad Blocker Help
Replies: 5
Views: 1512

Re: I need Ad Blocker Help

Do you refer to the ads pop up on the lower right corner? Could you please give me the links that have many ads? I'm referring to the lower left corner in the Status Bar where it says "Downloading Data http://... The browser bogs down while the ad data is downloading. I thought the ad blocker would...
by ehamady
Tue Jul 21, 2015 6:56 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: I need Ad Blocker Help
Replies: 5
Views: 1512

I need Ad Blocker Help

I'm noticing tons of ads downloading in the status bar at the bottom of the browser window and they slow everything down to a crawl. I have the Ad Blocker enabled, so isn't it supposed to prevent all those ads from downloading? I don't see any difference whether I have it disabled or enabled. Am I m...
by ehamady
Sun May 31, 2015 3:17 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: I Fixed 4 Problems - CPU Usage 100%, AB Not Responding, Tab Rendering & AFfrmOpalBottom Lockup
Replies: 2
Views: 784

I Fixed 4 Problems - CPU Usage 100%, AB Not Responding, Tab Rendering & AFfrmOpalBottom Lockup

I fixed the 4 main problems I was having with Avant! I'm a software engineer and decided that enough was enough, so I got some Mountain Dew, sat down and focused for a few hours. Here are the soulutions I found: Problems 1. & 2. CPU Usage 100% & AB Not Responding Lockup: http://www.mylespaul.com/for...
by ehamady
Fri May 08, 2015 5:20 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: CPU Usage 100%
Replies: 7
Views: 1890

Re: CPU Usage 100%

I do not have this problem with any other browser. I don't understand why the age of the CPU would be an issue because I get this problem on brand new PCs, laptops, and operating systems as well. Didn't you read my original post where I stated that I run into the same problem on different computers ...
by ehamady
Fri May 08, 2015 12:29 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: CPU Usage 100%
Replies: 7
Views: 1890

CPU Usage 100%

The 100% CPU Usage continues to be a major problem. The browser slows down to an absolute halt even running just a single tab. My Norton Security Suite complains about it all the time: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture73405-high-cpu.jpg I've been counting...
by ehamady
Thu Apr 30, 2015 5:37 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2015 Build 9 - AFfrmOpalBottom Lockup
Replies: 7
Views: 2833

Re: 2015 Build 9 - AFfrmOpalBottom Lockup

Here is the latest screenshot when I got the AFfrmOpalBottom lockup. I had ESPN's baseball page up, then decided to do my daily check of this forum to see if anyone is doing anything about any of the problems I've submitted and got the lockup: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-...