Search found 24 matches

by eric859
Fri May 08, 2015 2:27 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Bookmark Sidebar
Replies: 3
Views: 2825

Bookmark Sidebar

Why won't the makers of Avantbrowser return the bookmark bar to the left hand side of the window? It effects almost all of the users. Almost all of the users want it back to the left. I have stopped using Avant as a result of this issue. It's been years. Why won't they fix this? Please help answer t...
by eric859
Mon Aug 12, 2013 4:47 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Qclean Firefox Addon Issue
Replies: 4
Views: 1256

Qclean Firefox Addon Issue

I recently started using Qclean to help get rid of Facebook ads. It works! The problem is that it will only work until I close that particular Avant session. When I restart Avant, I need to go in Firefox Addons and disable, then re-enable the addon for it to start working again.

Any ideas?
by eric859
Thu Aug 08, 2013 1:42 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Names Under Standard Buttons
Replies: 4
Views: 1021

Names Under Standard Buttons

I used to be able to make the Standard Buttons larger and put txt stating their name under them. I cannot find the setting to do this. Can you please help?

Thanks
Eric
by eric859
Thu Aug 08, 2013 12:27 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ybrowser High CPU Utilization
Replies: 10
Views: 2607

Re: Ybrowser High CPU Utilization

Thank you for your reply. I don't think I'll do the workaround you mentioned as it would just mask the problem. I updated my profile, so you can see what versions I'm using. I'm always on the newest version of Avant and have been since about 2003 when I started using it. I can't disable Java either ...
by eric859
Wed Aug 07, 2013 10:33 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ybrowser High CPU Utilization
Replies: 10
Views: 2607

Re: Ybrowser High CPU Utilization

This is still happening after a couple of years now. Ybrowser.exe all of a sudden takes 100% of one of my 8 cpu's in Task Manager. It shows as 13% cpu utilization. It doesn't stop until I shutdown Avant Browser. Seems to happen randomly, but especially when I have multiple web pages open. Any ideas?
by eric859
Tue Aug 06, 2013 6:27 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Similar Websites?
Replies: 1
Views: 388

Similar Websites?

The Help shows a Similar Websites toolbar option, but I cannot find it in Avant. How do you access it?

Thanks
Eric
by eric859
Mon Aug 05, 2013 8:07 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Avant & Dashlane
Replies: 1
Views: 691

Avant & Dashlane

Has anyone gotten Dashlane to work with the latest version of Avant Ultimate using any engine?

Thanks
Eric
by eric859
Sat Aug 03, 2013 6:15 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: IE & Ghostery
Replies: 1
Views: 731

IE & Ghostery

Has anyone gotten Ghostery to work with Avant using IE engine?

Avant Browser Ultimate 2013 build 110
IE v10

Thanks!
-Eric
by eric859
Sun Oct 28, 2012 2:43 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ybrowser High CPU Utilization
Replies: 10
Views: 2607

Re: Ybrowser High CPU Utilization

Yes, I had the same thought about Java. I actually ran the JavaRa to uninstall all versions of Java. I then installed the latest version. It didn't help. The problem still comes and goes. Thank you!
by eric859
Thu Oct 25, 2012 2:04 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ybrowser High CPU Utilization
Replies: 10
Views: 2607

Re: Ybrowser High CPU Utilization

I have been playing around with recreating this problem again tonight and am not able to recreate it consistently. I have gotten it to happen, but it's completely random. Seems to happen on random web pages and not consistently on those pages. A page will load fine, I'll refresh it and the problem w...
by eric859
Wed Oct 24, 2012 3:10 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ybrowser High CPU Utilization
Replies: 10
Views: 2607

Re: Ybrowser High CPU Utilization

The problem does not occur in IE. Also, when I switch to xbrowser, the problem doesn't occur in avant either.
by eric859
Tue Oct 23, 2012 3:29 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ybrowser High CPU Utilization
Replies: 10
Views: 2607

Ybrowser High CPU Utilization

I have been experiencing issues with ybrowser.exe using a consistent 13% or 25% CPU load on my i7 quad core. I can tell it's happening when I'm using my laptop and my legs get hot :-) After taking some time to troubleshoot the issue this morning, I can reproduce the issue consistently when I go to h...
by eric859
Wed May 23, 2012 12:37 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Re: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

Agreed. I will let the forum admins know. Thanks again!
by eric859
Tue May 22, 2012 3:54 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Re: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

I believe you found the problem!!! Overriding the UserAgentString in Avant using the Mozilla engine allows me to view the toolbar in Avant using that engine. So, I went to the UserAgentString.com in IE and noticed that "Avant Browser" was appended to the string. I reset all settings to default in IE...
by eric859
Mon May 21, 2012 4:47 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Re: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

Yes, I have tried disabling many options. I just tried again with the options you posted. No luck. Anyway, why would those option in Avant break the toolbar in IE directly? Something must get changed in IE when Avant is installed and run for the first time in order for IE to stop showing the toolbar...
by eric859
Thu May 17, 2012 3:02 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Re: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

No, I'm saying that the toolbar doesn't show in any rendering mode of Avant. I've tried them all. It only consistently showed in Firefox and Chrome directly. It wouldn't even show in IE v9. So I did some troubleshooting. Here is what I found: I uninstalled Avant. I reset IE 9 settings to default fro...
by eric859
Wed May 16, 2012 3:53 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Re: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

I sent it directly to you as a private message because it had site specific information in it.

Thanks!
Eric
by eric859
Wed May 16, 2012 3:17 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Re: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

Unfortunately, it's a private forum for a professional organization I belong to. Here are some screen captures.
by eric859
Wed May 16, 2012 1:25 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar
Replies: 13
Views: 10360

Issue with IE and Avant using WYSIWYG Toolbar

This issue has been going on for years and I recently narrowed it down to Avant. I belong to a forum which I regularly post messages. When you click on Post new Message, it displays a WYSIWYG message editor with a toolbar shown in the top of the message body window. For some reason I've never seen t...
by eric859
Thu Oct 27, 2011 1:55 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant Freezes On This Web Site:
Replies: 3
Views: 449

Re: Avant Freezes On This Web Site:

Update #2: I uninstalled v12 build 3 and installed v11 build 33 and the problem does not exist. Looks like it's a problem with the newest version of Avant. Since I've been using Avant for 5 years now, I am relieved to find a fix, but will have to wait on v12.