Search found 12 matches

by Stormee45
Thu Feb 24, 2011 3:29 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bugs with Build 130
Replies: 4
Views: 1399

Re: Bugs with Build 130

PC - home built Windows 7 Ultimate upgraded with service pack 1 64 bit Avant version 2010 build 130 RAM 4gb CPU 2.4Ghz, intel quad no Firewall. I do have a router, linksys Graphics Card .. GeForce 9600GT 2 double layer DVD/CD recorder/player Cooler Master 912HAF case I changed my mouse action, so I'...
by Stormee45
Wed Feb 23, 2011 7:57 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bugs with Build 130
Replies: 4
Views: 1399

Bugs with Build 130

Is anyone else having issues with this last Build that came out? 130 .... Cause I am having serious issues with it. When I click to change to a new TAB, it deletes it. And I did NOT click on the 'yellow X' for deletion. I have about 20 TABs open cause I have other forums I visit or answer too. And t...
by Stormee45
Wed Dec 26, 2007 7:05 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

Well by someone's hint, I also loaded Maxthon2, but I also found a rather neat browers called SpaceTime 3D (beta). It is nice when you like have something you just did a search on, because it brings up pages behind the main one ... you just have to see to understand what I'm trying to say. But until...
by Stormee45
Sun Dec 16, 2007 6:48 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

Maybe I don't know if it is a problem with JS, but maybe he might know it is a problem with some other form of script writing or something. But he would be more likely to want to know what is happening with others, not having urls loading correctly. Gives him something to look into.
by Stormee45
Sun Dec 16, 2007 8:40 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

well if it is showing up with others as well as myself, shouldn't it be some type of bug that needs looking into?

Cause this is frustrating ... having to jump to IE just to get something opened while Avant is still running but can't be used for that url.
by Stormee45
Sat Dec 15, 2007 4:33 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

well does Anderson read these posts?

and can work at fixing this bug with JS?
by Stormee45
Sat Dec 15, 2007 6:25 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

I rune AVG free and spybot ... other than those two .. NO other spyware or virus programs. I do notice that Avant has a lot of abuse banners and things that gets blocked. It just amazes me, because just now I was in yahoo under Avant and when I open IE up, I don't see all these banners being stopped...
by Stormee45
Fri Dec 14, 2007 4:00 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

I'm running ...
intel 2.4GHz Core2 Quad cpu
2gig DDR2, 800mhz

intel 35P motherboard

two SATA II 250g HD

Windows XP Pro

I don't think it is a component issue.

As this wasn't happening in most previous versions or builds.
by Stormee45
Fri Dec 14, 2007 12:04 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

yeah !!!!

Finally !!!


Someone experiencing what I'm experiencing ...

thanks ... I thought I was the only one going crazy with this.
by Stormee45
Thu Dec 13, 2007 12:08 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

nothing is disabled in tools

========

from the other suggestion, not really sure what you were referring to about view ...??

It tickles me some times ... I play spyder solitaire ... I can play a full game, before avant can open up yahoo blank page.
by Stormee45
Wed Dec 12, 2007 9:08 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Re: Pages / Tabs not loading

never looked at that before ..

but Internet Explorer settings

is checked

should it be different?


Doesn't matter if I refresh or not, it still gives me a blank page.
by Stormee45
Wed Dec 12, 2007 12:24 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Pages / Tabs not loading
Replies: 30
Views: 3434

Pages / Tabs not loading

Hmmm .. where to start? OK, I'm in a tab using yahoo email. I'll get into the email area, but when I view a message and click to return to email list, I get a blank page. The bottom says it is Opening. but nothing happens. Later I see a blank page and the bottom message tells me "Done" Which if I ca...