Search found 22 matches

by fredonzenet
Tue Jun 24, 2008 12:00 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: focus when minimized in the systray
Replies: 7
Views: 1495

Re: focus when minimized in the systray

oh sorry : windows vista sp1, so IE version 7.0.6001.18000

The problem comes since the v11.6.13 AB version (without changing something on my PC)

Notice that with 11.6.11 AB version, it is ok !


regards

Fred
by fredonzenet
Tue Jun 17, 2008 8:05 am
Forum: Avant Browser Requests
Topic: focus when minimized in the systray
Replies: 7
Views: 1495

focus when minimized in the systray

Hello, - when minimized and when a web page (automatiquely refreshed) take the focus, AB take also the focus and the main application lost his focus ! It is very disturbing... It will be very good to ignore every web pages'focus when AB is minimized. Can you do somenthing about that ?? Regards Fred
by fredonzenet
Thu May 15, 2008 6:37 am
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Avant browser focus
Replies: 2
Views: 634

Re: Avant browser focus

hi,

the fact is that the last version works differently as the previous one about the focus...
The last one take the focus more often than the previous one...

regards
by fredonzenet
Wed May 14, 2008 7:20 am
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Avant browser focus
Replies: 2
Views: 634

Avant browser focus

Hello there, since "11.6 build 13" version, the focus of AB is irritating : even if AB is minimized in the systray, a first plan window's application lost his focus when a Web page is reactualised by AB or by the website itself. It is very irritating !! Can you do something about that or make an che...
by fredonzenet
Fri Nov 16, 2007 2:16 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: No more sound on Internet ! <vista>
Replies: 7
Views: 1391

Re: No more sound on Internet ! <vista>

nobody have a great idea about that :
- MP3 doesnt work
- WAV work
- MID work

with a html like :
<HEAD><EMBED SRC='test.mp3' hidden='true' AUTOSTART='true' LOOP='FALSE'></EMBED></HEAD>



Please help !

:( regards
by fredonzenet
Wed Nov 14, 2007 8:27 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: No more sound on Internet ! <vista>
Replies: 7
Views: 1391

Re: No more sound on Internet ! <vista>

Yes it worked both with me but not today !!

I dont understand why only MP3 doesn't work now !!
by fredonzenet
Mon Nov 12, 2007 4:45 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: No more sound on Internet ! <vista>
Replies: 7
Views: 1391

Re: No more sound on Internet ! <vista>

it is crazy !

I make the same test page with a .WAV file : it works !


test wav

Gasp !
by fredonzenet
Mon Nov 12, 2007 4:35 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: No more sound on Internet ! <vista>
Replies: 7
Views: 1391

Re: No more sound on Internet ! <vista>

Thanks for your message notice that : this test page was working this early morning but not after ! Of course nothing have changed on the code of this page ! :? And also on my browser or other... :( test mp3 ! It makes a little noise....when it works When I said a test page works now, IT IS ONLY wit...
by fredonzenet
Mon Nov 12, 2007 11:28 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: No more sound on Internet ! <vista>
Replies: 7
Views: 1391

No more sound on Internet ! <vista>

Hello, I havent made any modification on my config or software but this morning no sound can be played by Avant browser (IE too) when I go to a page using EMBED fonction like : "<EMBED SRC='alarme.mp3' hidden='true' AUTOSTART='true' LOOP='FALSE'></EMBED>" - The quicktime plugin is still here and can...
by fredonzenet
Wed Nov 07, 2007 3:00 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Error loading image (?) on one web site
Replies: 5
Views: 1052

Re: Error loading image (?) on one web site

I am on Vista and I have IE 7.0.600.16546 And there is no problem when I use IE on this web site !! No error ! Problem is only with Avant Browser.... strange Notice that the error message is showned 5 times ! I have to closed it at each time Notice again that it is only with this web site... Regards...
by fredonzenet
Wed Nov 07, 2007 1:26 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Error loading image (?) on one web site
Replies: 5
Views: 1052

Re: Error loading image (?) on one web site

Thanks for you answer.


At each time I go to this site, I have ALWAYS this error message !
I have deleted temporary internet files without changes...



I am under vista and last Avant browser version : 11.5.21


Regards
by fredonzenet
Wed Nov 07, 2007 10:10 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Error loading image (?) on one web site
Replies: 5
Views: 1052

Error loading image (?) on one web site

Hello,

when visiting http://www.race-game.org/race07/index.htm

I got this error message :

Image

Note : "image incorrecte" means "incorrect picture"

Regards

Fred
by fredonzenet
Tue Jul 03, 2007 12:00 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

abfan123 wrote:This bug should be fixed in build 12.
Can anyone confirm?
yes ok on vista with build 12
by fredonzenet
Tue Jun 26, 2007 1:52 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

yes alban123, I think it is not difficult to say to Avant to look for xx-XX instead of xx (xx = language)

Well done, now I am on 11.5 !
by fredonzenet
Tue Jun 26, 2007 1:29 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

WOW !

it is now working with copying the files from "fr-FR " onto "fr" (under system32)
!!!!
by fredonzenet
Tue Jun 26, 2007 12:54 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

Hello,

for me :

Your windows language: french
Your language name directory under the system32 directory: fr-FR under (I have a FR subfolder too)
Location of the MUI files: C:\Windows\System32\fr-FR and C:\Windows\fr-FR
Box : fr

Hope that will help !
by fredonzenet
Mon Jun 25, 2007 9:10 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

Re: Right click not working in 11.5

perhaps it will be very clever to make the context menu
an option with :
- "use the IE one"
or
- "use the Re-designed Customizable Context menu to replace IE's" (which is the problem!!)
by fredonzenet
Mon Jun 25, 2007 7:35 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

Re: Right click not working in 11.5

yes, nothing change with the new build 11 !! :x
by fredonzenet
Fri Jun 22, 2007 2:38 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Right click not working in 11.5
Replies: 176
Views: 31490

Re: Right click not working in 11.5

I have no addon no google bar or whatever but still have the problem !


On Vista...


Very strange, it was ok on 11.0 build46 !!