Search found 28 matches

by megatrends
Sat Jul 30, 2011 6:19 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Sound wav doesn't work with popup blocker
Replies: 7
Views: 1941

Re: Sound wav doesn't work with popup blocker

AXEMAN wrote:Hey bro if you are sure it is windows do you have your os disk if so you may have to format that computer.Or you can select repair windows . I think you can get there by pressing f 8 repeatedly while you start up. I guess you know this. :)

Yeah I know that .... been busy.
by megatrends
Thu Jul 28, 2011 8:15 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Sound wav doesn't work with popup blocker
Replies: 7
Views: 1941

Re: Sound wav doesn't work with popup blocker

At this point I'm pretty sure my issue is with Windows. I should nopt have to checkmark "Play System sounds" in the settings for Accessibility in the advanced tab in Internet Options. I literally have tried everything that should do it and got nothing. It does work in IE9 though and didn't before ch...
by megatrends
Thu Jul 28, 2011 10:22 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Sound wav doesn't work with popup blocker
Replies: 7
Views: 1941

Re: Sound wav doesn't work with popup blocker

Well I am back to say the sound still does not work in Avant for the popup blocker in my setup. I am dumfounded because it works in IE9 on this thing now. Okay if I go to "control Panel", sound. then "sounds tab on that and the the popup blocker sound file for windows which I changed to my own wav t...
by megatrends
Thu Jul 28, 2011 9:01 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Home Page doesn't open on startup
Replies: 20
Views: 6223

Re: Home Page doesn't open on startup

If anyone still cares who designs and works on Avant I just installed Avant version 2011 build 27 that was giving me a problem mentioned above and now it isn't doing it at all. I've changed nothing from the last install that didn't work. *puzzled* It now works like it should and isn't opening as the...
by megatrends
Tue Jul 12, 2011 7:56 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Home Page doesn't open on startup
Replies: 20
Views: 6223

Re: Home Page doesn't open on startup

Did what you said and it still does it .... i am just going to go with what worked, build 16 again. I'll wait until later on and try it again.
by megatrends
Tue Jul 12, 2011 7:37 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Home Page doesn't open on startup
Replies: 20
Views: 6223

Re: Home Page doesn't open on startup

I am absolutely more than positive the browser is not working right. This is true for you but not for everybody else that has Avant opening the correct homepage. I don't think this is a generic problem. So we need to find out what's wrong with your specific configuration. - Completely close Avant (...
by megatrends
Tue Jul 12, 2011 2:32 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Home Page doesn't open on startup
Replies: 20
Views: 6223

Re: Home Page doesn't open on startup

I always have "always exit directly". It should have copied my previous settings when it installed anyway right? Anyway I went back to Avant 2011 Buiuld 16. The homepage i chose opens when I hit home. The problem is when youopen avant after closing it, whatever the last page viewed was before closin...
by megatrends
Sun Jul 10, 2011 9:37 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Sound wav doesn't work with popup blocker
Replies: 7
Views: 1941

Re: Sound wav doesn't work with popup blocker

Ok update .... i think it is NOt your browser doing this. I went into the audio settings in control panel and can see a checkmark in the box for popup sounds but it is faint and i cannot uncheck it. Looks like a glitchy in my OS. My other PCs I can uncheck the box and the popup sounds work fine in A...
by megatrends
Sun Jul 10, 2011 7:45 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Sound wav doesn't work with popup blocker
Replies: 7
Views: 1941

Re: Sound wav doesn't work with popup blocker

Oh also I am sure that the appropiate places on the menu to have sounds played are checked.
by megatrends
Sat Jul 09, 2011 11:54 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Home Page doesn't open on startup
Replies: 20
Views: 6223

Re: Home Page doesn't open on startup

Follow up: I installed version 2001 Build 16 and now my homepage is there when i open the browser and not the last page i was at before closing the browser. I should add also that this was not remedied until after I rebooted after reinstalling the older version. I use Vista Home Basic 32 bit on an A...
by megatrends
Sat Jul 09, 2011 11:39 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Home Page doesn't open on startup
Replies: 20
Views: 6223

Re: Home Page doesn't open on startup

installed Version 2011 Build 27 and my homepage is whatever the last browser page I had previously before closing the browser. I have my homepage set correctly as facebook on IE9 as well as Avant. So yeah ... whatever the last page that was open becomes the homepage. I am going to reinstall the prev...
by megatrends
Sat Jul 09, 2011 11:27 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Sound wav doesn't work with popup blocker
Replies: 7
Views: 1941

Sound wav doesn't work with popup blocker

Hiya my audio wav sound doesn't sound off when popups are closed. It has been this way for several Avant browser versions now. I have used Avant for a few years now and love it still and this started maybe a year ago. Avant popup blocker audio works on my other PCs here but not on my laptop. My lapt...
by megatrends
Mon Apr 12, 2010 3:47 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Constant freezes and 50% CPU usage
Replies: 37
Views: 31702

Re: Constant freezes and 50% CPU usage

As has been discussed in this forum already, Google did a update to their toolbar which made it incompatible with Avant - until either one or the other is modified to work. It was probably sheer coincidence that it happened at the same time that you found the malware on your system. Good to know ab...
by megatrends
Sun Apr 11, 2010 8:06 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Constant freezes and 50% CPU usage
Replies: 37
Views: 31702

Re: Constant freezes and 50% CPU usage

As a followup I added my red Sox toolbar which has a searh feature as well as other gizmos and Avant works fine with that one. this tool bar is powered by Google but works fine. Also it had been installed quite some time ago before I had any troubles.
by megatrends
Sun Apr 11, 2010 7:44 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Constant freezes and 50% CPU usage
Replies: 37
Views: 31702

Re: Constant freezes and 50% CPU usage

Well I disabled the Google toolbar and now it has stopped so thanks for the info. I am however absolutely sure this issue started when I deleted the above mentioned spyware scan item, Avant worked fine for me even with the Google toolbar as an add-on. I am absolutely positive about that. This issue ...
by megatrends
Sun Apr 11, 2010 7:36 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Constant freezes and 50% CPU usage
Replies: 37
Views: 31702

Re: Constant freezes and 50% CPU usage

Last couple of days I've been having this problem with Avant. Every time (and I mean every time, regardless of what website I'm on) I start typing something (such as a reply on a forum) avant.exe CPU usage shoots up to 50% and it freezes. If I leave it it comes back, but the usage stays at 50% and ...
by megatrends
Mon Oct 13, 2008 6:13 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Microsoft Silverlight Video issue
Replies: 6
Views: 810

Re: Microsoft Silverlight Video issue

I think one should discard the Silverlight comment I made and just go with ALL flash video players do this. Also some websites with a lot of flash seems to cause a page load hanging for sometimes over a minute. I try the same webpages with IE7 and all is good. One that does this (not every time) is ...
by megatrends
Mon Oct 13, 2008 6:11 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant hang with some websites
Replies: 26
Views: 5176

Re: Avant hang with some websites

I've experieinced hanging at some websites with a lot of flash media on it.
by megatrends
Mon Oct 06, 2008 7:59 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: AB 11.7 Build 15 & Google Toolbar 4.0.1602.35650
Replies: 2
Views: 610

Re: AB 11.7 Build 15 & Google Toolbar 4.0.1602.35650

Observed bug: When attempting to initiate text entry in Google Toolbar search field, Avant Browser 'File' menu drops down, shifting GUI focus from GT text field to AB menu (text entry not possible). Before posting this bug, I made a reasonable attempt to find recent reports of this particular (mis)...
by megatrends
Sat Oct 04, 2008 3:36 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Microsoft Silverlight Video issue
Replies: 6
Views: 810

Re: Microsoft Silverlight Video issue

Okay after further use the videos work for the most part on the first page view. ASfter watching if I go back they don't show up almopst like an ad blocker is blocking the content .... which they are not since I do not use an ad blocker. Everything works fine in IE7 however. I do not have any other ...