Search found 78 matches

by cdysthe
Sat Jul 26, 2008 1:43 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Yahoo Mail chat (messenger) not working in Avant.
Replies: 0
Views: 727

Yahoo Mail chat (messenger) not working in Avant.

Hi, You can use Yahoo! Messenger within Yahoo! Mail to chat. I use this a lot, but it doesn't work in Avant. It is Flash based and doesn't require anything but Flash 9 to work in IE. What happens is that it says "connecting" when I log into Yahoo! Mail in Avant, but it times out every time. If I ope...
by cdysthe
Thu Jan 24, 2008 6:21 am
Forum: Full Skin Releases
Topic: Vista 4Small icons By Pietos
Replies: 5
Views: 13026

Re: Vista Small icons By Pietos

Hi, Finally a good Vista skin. However, the black is a bit too dark. Since the window color is transparent I think the black should be a little less...eh..black :) Personally I would also prefer to have all icons visible at all times. Inactive icons leaves a "black hole" in the tool-bar. Again, than...
by cdysthe
Fri Jan 04, 2008 3:38 pm
Forum: Archives
Topic: Mouse cursor flickers when in compact style running on Vista
Replies: 4
Views: 1759

Re: Mouse cursor flickers when in compact style running on Vista

Hello, Weird, Never had such problem. (I'm always using compact-style) Does this happens when specific website is open?Are you trying to resize the Avant's main window, Or the tab's window? It's most noticeable when hovering over the edges of the window which you typically do when you want to resiz...
by cdysthe
Thu Jan 03, 2008 3:43 pm
Forum: Archives
Topic: Mouse cursor flickers when in compact style running on Vista
Replies: 4
Views: 1759

Mouse cursor flickers when in compact style running on Vista

Hi. This only applies to when you run Avant in compact mode: When you hover over the edge of the windows wanting to resize it the mouse cursor flickers which makes it hard use. Also, the cursor flickers in general when hovering over the UI, but only when run in compact mode. I'm not talking major mo...
by cdysthe
Thu Jan 03, 2008 3:37 pm
Forum: Skin Development and Discussion
Topic: Skins looking good in Vista
Replies: 7
Views: 4481

Re: Skins looking good in Vista

Wow! This is exactly what I am looking for. Looks really good! I wish I could provide you with the missing icons, but I have no idea where to get them from. And with the simple Avant UI it's important that the icons looks good. Do you have any idea when you may be able to complete it?
by cdysthe
Thu Jan 03, 2008 10:30 am
Forum: Skin Development and Discussion
Topic: Skins looking good in Vista
Replies: 7
Views: 4481

Skins looking good in Vista

Hi, I would really like to see a couple of skins which looks good in Windows Vista. I am not able to find any which looks good in compact mode in Vista. They are all too bright. I am not able to code skins myself, but hope we will see some skins aimed more at Vista users than the current ones availa...
by cdysthe
Fri Dec 07, 2007 3:39 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant stops working with MyLiveSearch loaded.
Replies: 0
Views: 742

Avant stops working with MyLiveSearch loaded.

Hi, I am using MyLiveSearch quite a bit. This search engine requires an IE plug-in installed. The plug-in works fine both in IE and Avant. However, when I've done a couple of searches with MyLiveSearch Avant becomes unresponsive. It's not that the browser itself becomes slow, but it stops rendering ...
by cdysthe
Tue Aug 28, 2007 1:49 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: MyLiveSearch not working in Avant
Replies: 1
Views: 467

MyLiveSearch not working in Avant

Hi, The hottest thing in search since Google, MyLiveSearch, launched it's beta today. This is real-time search for the first time. Read here: http://www.brisbanetimes.com.au/news/technology/better-than-google-creator-thinks-so/2007/05/28/1180205209239.html I logged into my beta account and installed...
by cdysthe
Fri Aug 17, 2007 5:19 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Selected mail lost in Yahoo! Mail Beta when using Avant.
Replies: 0
Views: 582

Selected mail lost in Yahoo! Mail Beta when using Avant.

Hi, This may seem marginal to most, but for a Yahoo! Mail user it's important. When I select an e-mail in Yahoo! Mail Beta and then open a new tab, the selection of an e-mail in the first tab is lost. With "lost" i mean that when I return to the first tab the mail which was selected is not selected ...
by cdysthe
Wed Aug 15, 2007 6:48 pm
Forum: Software Reviews
Topic: Review of 7-Max
Replies: 0
Views: 1389

Review of 7-Max

Hi, There's a free program called 7-Max which adds to the existing memory management in your OS on a per application basis. You either run a program with 7-Max or you don't. The effect is bigger on programs using a lot of memory and resources in general. Earlier versions of 7-Max were a little trick...
by cdysthe
Wed Aug 15, 2007 4:43 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: AutoFills problems in 11.5 Build 19
Replies: 1
Views: 701

AutoFills problems in 11.5 Build 19

Hi, I have noticed AutoFills problems in 11.5 Build 19. Very often I am not asked to add an autofill while IE's built in password manager is asking. When I then try to click "Add forms" Avant crashes. When I open Avant again and try one more time to add an autofill for the same page I get the autofi...
by cdysthe
Mon Aug 06, 2007 8:56 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Problem creating AutoFill
Replies: 1
Views: 470

Problem creating AutoFill

Hi,

I have a problem creating and AutoFill at the following site:

http://www.sendspace.com/login.html

I'm not asked as I normally are if I want to create an AutoFill, and when I try to save forms Avant is not picking up the password field.

Ideas anyone?
by cdysthe
Sun Aug 05, 2007 10:50 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Mouse cursor flickers when hovering over buttons in Vista
Replies: 14
Views: 2480

Re: Mouse cursor flickers when hovering over buttons in Vista

Hopefully, we can get some people in here to verify this and shoot some ideas around. I'm a little surprised that everyone is experiencing this, but no one else has reported it yet. The funny thing is that it gets worse and worse with use. It starts out being annoying, then after a few minutes use ...
by cdysthe
Sun Aug 05, 2007 11:40 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Mouse cursor flickers when hovering over buttons in Vista
Replies: 14
Views: 2480

Re: Mouse cursor flickers when hovering over buttons in Vista

Hi,

This is still a problem when running in compact mode on Vista. I now have a new laptop and the problem is still there. It's especially bad when hovering over the edge of the compact window. I really hope this Vista problem will get some attention at some point.
by cdysthe
Sun Aug 05, 2007 1:03 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Windows Vista taskbar preview doesn't work with Avant.
Replies: 3
Views: 1033

Re: Windows Vista taskbar preview doesn't work with Avant.

And it works when other programs are minimized? I had heard that this was an issue for that feature, period. Not doubting, just curious. I have tested tons of programs, there's actually another one on my system with the same behavior as Avant, all others shows preview also when they are minimized. ...
by cdysthe
Thu Aug 02, 2007 9:46 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Windows Vista taskbar preview doesn't work with Avant.
Replies: 3
Views: 1033

Windows Vista taskbar preview doesn't work with Avant.

Hi, A nice feature in Windows Vista is that you can hover over taksbar items and see a little preview window of the program. This does not work with Avant when the program is minimized. If Avant is open on the desktop it works like with other programs When you hover over the Avant taskbar item with ...
by cdysthe
Tue Jul 31, 2007 12:04 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Avant closed out of AllTheWeb.com's new Live search
Replies: 1
Views: 471

Avant closed out of AllTheWeb.com's new Live search

Hi,

Avant is closed out from AllTheWeb.com's new Live search:

http://livesearch.alltheweb.com/?ek=1

:cry:

Does anyone have any idea why that may be?
by cdysthe
Tue Jul 31, 2007 11:30 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Not possible to set Avant as default browser in Vista
Replies: 23
Views: 5736

Re: Not possible to set Avant as default browser in Vista

Hi,

The problem setting Avant as default browser in Vista is now fixed in 11.5 build 17. Hooray! :)

...now off to upgrade on all machines!

//C

Moved to the Resolved forum. - hornakapopolis
by cdysthe
Sun Jul 29, 2007 12:48 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Not possible to set Avant as default browser in Vista
Replies: 23
Views: 5736

Re: Not possible to set Avant as default browser in Vista

Seems like this default browser problem in Vista was introduced in the last couple of versions of Avant. Oh well. It's getting more and more annoying since IE keeps popping up every time I use one of the Vista sidebar gadgets which links to web pages WeatherBug, which I use all the time, also have I...
by cdysthe
Mon Jul 23, 2007 2:16 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: impossible to login into online storage..cannot find server
Replies: 3
Views: 1136

Still no online storage.

hope so ;) thanks for the reply :) Online storage still seems to be down. Anyone know what's going on? It's 30 mins later and it seems to be working again. I do not realize how dependent I am on this until it goes down. I hope that won't happen too much in the future. What about a paid premium onli...