Search found 78 matches

by Michael_Dracon
Sun Sep 02, 2007 9:59 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: New Avant site contact page error
Replies: 1
Views: 805

New Avant site contact page error

First of all I'd like to say that the new site looks awesome! 8)

I did find a problem though. The Contact page has a problem in the email address. It links to: author£�vantbrowser.com

So it has two weird characters instead of @a in there.
by Michael_Dracon
Sun Aug 19, 2007 12:17 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Please describe USB version of AB
Replies: 19
Views: 2967

Re: Please describe USB version of AB

Does it work if the machine its running on already has Avant installed (without messing up either). Would it be possible to have Avant USB Version on a network drive and then using the same avant on all machines connected to that drive? (both individually and at the same time) Although I haven't te...
by Michael_Dracon
Wed Aug 15, 2007 6:21 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant + Vista + online video = disaster
Replies: 14
Views: 3777

Re: Avant + Vista + online video = disaster

Aww sucks. Got it again earlier today on another page using 11.5 build 19...

I can't find the page any more in my history. I'll try and keep an eye on it and post a site if it happens again.
by Michael_Dracon
Tue Aug 14, 2007 6:48 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant + Vista + online video = disaster
Replies: 14
Views: 3777

Re: Avant + Vista + online video = disaster

Confirmed, it works okay with that build 8)
by Michael_Dracon
Sun Aug 12, 2007 12:55 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant + Vista + online video = disaster
Replies: 14
Views: 3777

Re: Avant + Vista + online video = disaster

This is one of the movies causing errors all the time. http://video.barnesandnoble.com/search/mediaplayer.asp?ean=025192446627&z=y It doesn't matter at all how many other tabs are open. I get a few dozen 'bad image' errors up front and a couple more when the tab is closed. This particular movie is m...
by Michael_Dracon
Fri Aug 10, 2007 9:42 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Browser cache is full - ALWAYS :(
Replies: 7
Views: 1871

Re: Browser cache is full - ALWAYS :(

Keep in mind that certain servers always cause pictures to be saved as BMP, regardless of you PC status or the actual type of picture. I'll give you an example of that: http://greattoysonline.proboards43.com/index.cgi?board=superrobotreview&action=display&thread=1128239404&page=5 In the 5th post the...
by Michael_Dracon
Fri Aug 10, 2007 10:00 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Browser cache is full - ALWAYS :(
Replies: 7
Views: 1871

Re: Browser cache is full - ALWAYS :(

Check my reply in the other thread. There is more stuff to delete.
by Michael_Dracon
Fri Aug 10, 2007 9:58 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Problems with embedded movies
Replies: 10
Views: 1759

Re: Problems with embedded movies

I seem to have the same or a related problem. The irritating part is that there is no clear cause of it, it just happens once in a while and pages can work fine once but give problems at another time. It does seem to happen when a fwe tabs are open. But with me that amount is between 4 and a dozen o...
by Michael_Dracon
Fri Aug 10, 2007 9:51 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Save picture As... Only to *.BMP?
Replies: 8
Views: 2600

Re: Save picture As... Only to *.BMP?

Close all programs. Go to the Content.IE5 folder hornakapopolis mentioned and delete ALL folders in there. I've seen plenty of situation where there are more than 4 folders there. Often only the 4 active ones get cleared if you let a program do it, but the others do not. Two more locations to comple...
by Michael_Dracon
Wed Aug 08, 2007 5:56 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Exception when closing
Replies: 36
Views: 7438

Re: Exception when closing

With me it seems to be happening a lot when something big is loaded, mainly embedded video's or a Flash-heavy site.
by Michael_Dracon
Wed Aug 08, 2007 11:34 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant + Vista + online video = disaster
Replies: 14
Views: 3777

Re: Avant + Vista + online video = disaster

Generally at least two more with the embedded movie problem. You may have a point there, I do remember it going okay at certain times. It could indeed be related to having multiple tabs open.

The shutdown problem also occurs with just single page open.
by Michael_Dracon
Mon Aug 06, 2007 7:49 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Avant + Vista + online video = disaster
Replies: 14
Views: 3777

Avant + Vista + online video = disaster

I'm getting lots of problems with online videos on Vista. For instance this page: http://videogames.yahoo.com/events/blizzcon-2007/starcraft-ii-hands-on/525408 has a Flash video that doesn't react to the pause/play button any more when the video is playing. Using IE it works fine. Several pages cont...
by Michael_Dracon
Sun Jul 22, 2007 9:19 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Avant Browser has stopped working.
Replies: 13
Views: 2388

Can you check this: In the Start Menu right-click on Computer and choose Properties. Go to the Advanced tab and click on the Setting for Performance. In there go to the tab Data Execution Prevention. Make sure it's set to Essential Windows programs only (first option). Does the above presume that o...
by Michael_Dracon
Sun Jul 22, 2007 9:17 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Starcraft 2 website problems
Replies: 16
Views: 4245

Re: Starcraft 2 website problems

This is still an issue in 11.5 build 16. Again IE handles it just fine. It all too weird that I need to adjust an IE setting to make Avant work. Can you guy please fix this, if only to clean your own name. Thanks! That's because when you make the above adjustment in Internet Options, you are adjust...
by Michael_Dracon
Sun Jul 22, 2007 10:09 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Avant Browser has stopped working.
Replies: 13
Views: 2388

Many virusses and security hacks are able to enter a Windows PC by means of bad memory management. Data Execution Prevention helps stop that. So the reason that this features kills Avant is that something in Avant isn't properly programmed somewhere. Note that Data Execution Prevention is extremely ...
by Michael_Dracon
Sat Jul 21, 2007 9:49 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Avant Browser has stopped working.
Replies: 13
Views: 2388

Can you check this: In the Start Menu right-click on Computer and choose Properties. Go to the Advanced tab and click on the Setting for Performance. In there go to the tab Data Execution Prevention.

Make sure it's set to Essential Windows programs only (first option).
by Michael_Dracon
Sat Jul 21, 2007 9:19 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: HP Credential Manager
Replies: 4
Views: 1251

PS: Disabling the Avant auto-complete doesn't seem to help, just in case you wanted to ask.
by Michael_Dracon
Sat Jul 21, 2007 9:17 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: HP Credential Manager
Replies: 4
Views: 1251

Add-ons is completely blank, but it is under IE Plug-ins and it is tagged on (it's actually the only one tagged on there). The HP Credential Manager is used for working with fingerprint recognition, smartcarts and other things that lets you replace a password-based login system. It's mainly found on...
by Michael_Dracon
Sat Jul 21, 2007 8:44 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: I want to change ALT+S for search
Replies: 5
Views: 1256

Re: I want to change ALT+S for search

When I disable the search bar Alt+S does work to reply to a PHP forum. I just used it to post this reply.

But I'd like to have both the search bar and Alt+S to post.
by Michael_Dracon
Sat Jul 21, 2007 8:38 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Vista doesn't save changed options unless I restart Avant
Replies: 3
Views: 1074

Re: Vista doesn't save changed options unless I restart Avan

It also happens without the online storage in use. I also see the same still happening if I completely disable everything in McAfee. I also noticed that Windows Defender is disabled. A quick Google search confirms what I suspected, which is that McAfee disables Defender when installed. So that means...