Search found 72 matches

by AkaRei
Thu Oct 28, 2010 7:36 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: You Tube video download
Replies: 12
Views: 1521

Re: You Tube video download

It goes to the video for me when I click the picture, but I have Win7 so... :shifty:
by AkaRei
Fri Oct 22, 2010 3:58 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 122: Stops responding after running too long
Replies: 13
Views: 1998

Re: 122: Stops responding after running too long

Buttons would work but webpages would not load. I could open windows upon windows but the pages won't load.

I think after coming out of sleep mode is when it would stop doing its thing and/or when I click a link from outlook.
by AkaRei
Thu Oct 21, 2010 11:29 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 122: Stops responding after running too long
Replies: 13
Views: 1998

Re: 122: Stops responding after running too long

this happens to me too. If I have avant up but hidden in the background, it doesn't load webpages when I come back to it. I have to close Avant and reload after a couple seconds.
by AkaRei
Thu Oct 07, 2010 2:53 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't Download anything!!
Replies: 5
Views: 990

Re: Can't Download anything!!

Big C

can you tell me where this post is with the info on the internal testing browser?
by AkaRei
Tue Oct 05, 2010 10:47 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't Download anything!!
Replies: 5
Views: 990

Can't Download anything!!

Using Win7 pro 64bit and using the internal testing Avant.

I can't download anything. I even tried hitting the download button on the Avant download page and nothing happens. tried several pages and nothing happens. no pop up, no download menu, nothing
by AkaRei
Sun Sep 26, 2010 3:48 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Large number of bugs in 2010 Build 122
Replies: 12
Views: 2773

Re: Large number of bugs in 2010 Build 122

I'm puttin FF down just because the help service over there sucks. I told them about the visual issue that they had when some one has a high DPI setting and maxed out screen res. They told me to just get a zoom app and it would solve my problem. That would be great if I could even see the writing on...
by AkaRei
Sat Sep 25, 2010 7:31 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Large number of bugs in 2010 Build 122
Replies: 12
Views: 2773

Re: Large number of bugs in 2010 Build 122

butterballs wrote:1080 dpi 1600 x 900
:wtf:
Dude I'm talking about DPI scaling. Is yours set to 100%, 125%, or 150%? or some custom setting?

Go explore the display controls in the control panel.

Try setting you monitor to 1920 X 1200 and tell me how firefox looks then.
by AkaRei
Fri Sep 24, 2010 6:06 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Large number of bugs in 2010 Build 122
Replies: 12
Views: 2773

Re: Large number of bugs in 2010 Build 122

wazs ur Dpi set to? and your screen res?
by AkaRei
Thu Sep 23, 2010 9:18 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: New to forum, but need help??
Replies: 18
Views: 3303

Re: New to forum, but need help??

I saw this issue over in bug reports. One of the older 2010s has a bug that transfers to other updates. If I find it I'll post it here or a mod will move this issue over into that forum.
by AkaRei
Thu Sep 23, 2010 8:54 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Large number of bugs in 2010 Build 122
Replies: 12
Views: 2773

Re: Large number of bugs in 2010 Build 122

I agree with scuba. It was a pointless post. We all know 2010 Avant is buggy, but so was 11.7. I'm still sticking around to point out what bugs are buggin the most and help the rest of the community with issues they might have. I wish Kelley luck but now that they went back to 11.7 their issues are ...
by AkaRei
Wed Sep 22, 2010 1:08 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: search icons missing
Replies: 6
Views: 1528

Re: search icons missing

:lol: :lol: :lol: :lol:

mine are :P
by AkaRei
Tue Sep 21, 2010 5:07 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bugs in Avant 2010 Build 122
Replies: 18
Views: 2490

Re: Bugs in Avant 2010 Build 122

my bad I didn't see that Xp 64 till just now since its in ur second post and I keep forgetting to read the user info on the left.

So I wish you luck cause I ran away from xp as soon as Win7 emerged.
by AkaRei
Tue Sep 21, 2010 5:00 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Rendering problem with task bar
Replies: 10
Views: 1745

Re: Rendering problem with task bar

:lol: its actually the background when in desktop mode.

I think they didn't completely mush the toolbars together and so ur seeing a little bit of the web page that your visiting inbetween the bars.
by AkaRei
Tue Sep 21, 2010 4:46 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: search icons missing
Replies: 6
Views: 1528

Re: search box problem

I have no idea wazs happening with ur Avant but mine has the search globe. try changing ur theme to see if that makes a difference.
by AkaRei
Tue Sep 21, 2010 4:29 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: search box problem
Replies: 7
Views: 945

search icons missing

kinda confused on the issue but.... I can confirm that when the "find next" window pops up and Avant is in normal mode, the toolbars do tend to cover the window when its not in focus. I don't really have an issue with the search toolbar..... then again i just upgraded again to the ie9 avant, so........
by AkaRei
Tue Sep 21, 2010 4:13 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bugs in Avant 2010 Build 122
Replies: 18
Views: 2490

Re: Bugs in Avant 2010 Build 122

whoa everthing looks bigger, which is kool for me since I have a 24' screen and the bigger is the better.
by AkaRei
Mon Sep 20, 2010 5:14 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bugs in Avant 2010 Build 122
Replies: 18
Views: 2490

Re: Bugs in Avant 2010 Build 122

when in desktop mode it goes away when u click on it.
by AkaRei
Wed Sep 08, 2010 11:44 pm
Forum: Skin Development and Discussion
Topic: How do I get Office C back?
Replies: 7
Views: 14623

Re: How do I get Office C back?

I was going report that as a bug. Cause I'm missing some buttons when I change the skin.
by AkaRei
Wed Sep 08, 2010 1:14 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Major problem with "Open In New Window" not working
Replies: 37
Views: 10544

Re: Major problem with "Open In New Window" not working

after you uninstalled, did you go into the program file and manually delete the Avant folder? also go into ur user file and get rid of any Avant stuff that lingers in there. best way to find Avant stuff is to do a search of your computer. also after uninstalling go into internet options and do a res...