Search found 24 matches

by mpegjunkie
Mon Jan 18, 2016 6:03 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Enable Roboform extension when using Chrome engine
Replies: 6
Views: 16963

Re: Enable Roboform extension when using Chrome engine

Yes, a lot of people are waiting for this to work (I guess), but no progress so far... I would like to use this combination either.
:-(
by mpegjunkie
Wed Nov 06, 2013 9:16 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: left-shift key like windows-startup
Replies: 4
Views: 2186

Re: left-shift key like windows-startup

Xiaobing,´ schmitz' suggestion is cool. Because, most of the time you *want* Avant to open all items at startup. But sometimes - if you're in a hurry - you *don't * want it. Then you can just press and hold Shift at startup and you are fast to input your first search or whatever. Your suggestion, xi...
by mpegjunkie
Wed Jan 09, 2013 4:07 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform toolbar cannot be moved above the Tab bar
Replies: 4
Views: 928

Re: Roboform toolbar cannot be moved above the Tab bar

Hi mbrazil,

thank you for the explanation. For a short moment I thought it could be like in good ol' times, when we could move around the rf toolbar, but I understand the necessities of separating engine and UI.

Regards,
mpegjunkie
by mpegjunkie
Tue Jan 08, 2013 10:47 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform toolbar cannot be moved above the Tab bar
Replies: 4
Views: 928

Re: Roboform toolbar cannot be moved above the Tab bar

Good evening, will this problem be fixed? I have my RF toolbar only showing three symbols, and it is about 150 px wide. But I need a whole line for this tiny (customized) RF toolbar. I would really like to move it right next to the address toolbar, as I have some space left to the right of it. RF= V...
by mpegjunkie
Wed Dec 05, 2012 5:34 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Browser tab contents not visible when remote supporting
Replies: 1
Views: 607

Browser tab contents not visible when remote supporting

The only actual problem I have with avant browser (latest build) is on the "user side" of remote supporting. You see, I am a technical supporter and thus I use a desktop sharing software to help customers. I use "pcvisit" for this purpose. My clients run avant browser also, but when I am remote supp...
by mpegjunkie
Thu Jul 19, 2012 7:27 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ulti 175 AB Dowload manager : Download are sometimes broken
Replies: 20
Views: 3481

Re: Ulti 175 AB Dowload manager : Download are sometimes bro

Hi, In my case the popup appears always as it should. The download is always recognized. But after downloading, the files are corrupt (even after re-downloading with or without deleting before redownload). [I tried with EPSON driver files and I can try to save one corrupt file and one that is ok (do...
by mpegjunkie
Mon Jul 16, 2012 7:25 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ulti 175 AB Dowload manager : Download are sometimes broken
Replies: 20
Views: 3481

Re: Ulti 175 AB Dowload manager : Download are sometimes bro

Hi all,

yes, I encounter this problem too. When I download with AB DL Manager, very often zip files open as "unable to open, broken zip file"
When I download with IE or any other browser, all files are fine.

AB Ultimate 2012 B175, Win 7 Pro 64-Bit
by mpegjunkie
Wed Oct 26, 2011 9:43 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Rendering Engine drop-down list closes too fast
Replies: 9
Views: 1676

Re: Rendering Engine drop-down list closes too fast

Hi,

I can confirm this behaviour. The combobox drops down and immediately closes again, before you can choose a value.
One has to use the arrow keys.

AB 2012B3, W7Pro 64-bit

Regards,
mpegjunkie
by mpegjunkie
Tue Sep 07, 2010 2:20 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2010 build 116
Replies: 6
Views: 1020

Re: 2010 build 116

Hi sulasno,

that's too short as a description. Nobody can work on this topic unless you give more information:
- How long did you work with AvantBrowser when it closed itself?
- How many tabs were open?
- Special web sites open?
- Started another application as AB closed?
- ...

mpegjunkie
by mpegjunkie
Thu Sep 02, 2010 1:36 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB B116 can't remember last position of window
Replies: 8
Views: 1525

Re: AB B116 can't remember last position of window

Hi guava54,

you're right, I'm using multi-monitor environment. Up to Build 106, no problem. Even after totally terminating AB it kept opening in the desired position - i.e. the monitor to the right. Now with Build 116 it opens purely in the main screen.

Thank you
by mpegjunkie
Thu Sep 02, 2010 1:06 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB B116 can't remember last position of window
Replies: 8
Views: 1525

Re: AB B116 can't remember last position of window

Hmmm... After Windows having started, I click on Avant Browser icon to start it. It opens on the left, the "main" screen. Then I move it to the right, the "extended" screen, and maximize. I don't use system tray icon, so on closing Avant it should be out of memory. Starting Avant Browser once again ...
by mpegjunkie
Wed Sep 01, 2010 8:39 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB B116 can't remember last position of window
Replies: 8
Views: 1525

Re: AB B116 can't remember last position of window

Hi Jasmine,

my Windows version is Win7pro 64-bit, German version.

mpegjunkie
by mpegjunkie
Tue Aug 31, 2010 2:51 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB B116 can't remember last position of window
Replies: 8
Views: 1525

AB B116 can't remember last position of window

Hi AB-Team, in B112 and 116 I noticed a new problem that wasn't there in earlier builds of AB 2010: The main window of AB should open in its last position - in my case, this is the rightmost monitor where it was last closed. But on start of AB the main window is created on the leftmost monitor (the ...
by mpegjunkie
Tue Aug 10, 2010 10:52 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Error on home site ?
Replies: 16
Views: 1985

Re: Error on home site ?

Hi Jasmine,

now the AB home site renders ok. German version of Win7, AB 2010 B 107.
No more problems with it.
BTW, cool new look.

mpegjunkie
by mpegjunkie
Thu Aug 05, 2010 8:13 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Error on home site ?
Replies: 16
Views: 1985

Re: Error on home site ?

I'm using 2010B101, Windows 7 x64, German version, and it still misrenders like in above picture. Also with IE 8, also German version.

mpegjunkie

(Local Time: 05-Aug-2010 10:11 CEST)
by mpegjunkie
Wed Aug 04, 2010 12:44 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: B102: much better speed & focus...
Replies: 9
Views: 1761

Re: B102: much better speed & focus...

Hi Jasmine,

I can confirm this bug.
When AB with RF toolbar is active (and placed in another location), then you have two icons when scrolling through the tasks. See attached image.

mpegjunkie
ab_bug01.jpg
Two AB Icons when Alt-Tab
by mpegjunkie
Wed Aug 04, 2010 12:26 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: No auto-fill popups in webmail clients anymore
Replies: 1
Views: 485

No auto-fill popups in webmail clients anymore

Hi Dev-Team, I like AvantBrowser and will keep using it, but I want to point you to a new error: When using webmail clients like Outlook Web Access, Zimbra oder Lotus Domino Web access, AvantBrowser does no longer show the "auto-fill" when typing e-mail addresses (in the recipient field of course). ...
by mpegjunkie
Wed Aug 04, 2010 11:54 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform toolbar self re-arranging
Replies: 5
Views: 1236

Re: Roboform toolbar self re-arranging

Hi John, good work, I can reproduce this behaviour. I'm using 2010 B101. Moreover, I use two monitors with Avant being displayed in the right, the "extended" monitor. The Roboform toolbar - after a time - will sometimes be displayed in the left, the "main" screen, leaving a transparent hole at its o...
by mpegjunkie
Wed Aug 04, 2010 11:47 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Error on home site ?
Replies: 16
Views: 1985

Re: Error on home site ?

Yes, I use 2010 B101, and page is displayed messed up
by mpegjunkie
Fri Mar 31, 2006 2:02 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem with editing fields in MS Project Server
Replies: 1
Views: 677

Problem with editing fields in MS Project Server

Hi all, I am using Avant Browser 10.1.40 and I have to record my working time in MS Project Server via Intranet. Therefore, Project Server has editable fields to input your working hours in your assigned subprojects. In IE6, input works properly; in AB it doesn't. It shows the field correctly, and c...