Search found 82 matches

by habs
Tue Dec 27, 2005 7:06 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Problem in Versión 10.1 Build 38
Replies: 27
Views: 6365

Please, is not there a possibilitie (even little) to get Avant to it's prior behaviour regarding this pop-up??? I don't see the beneficits of this change :( This new behavior, which is outlined in this thread , initiated by me, was a bug fix that Anderson put in after my many repeated requests to f...
by habs
Sat Dec 17, 2005 5:31 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

ANDERSON, YOU ARE GOD!!! :D :D :D :D :D

Finally, this issue which has bugged Avant for more than TWO years, has been fixed in a matter of minutes, LOL!

Persistence is a good thing, I suppose! ;)

Thank you again very much. :)
by habs
Sat Dec 17, 2005 12:39 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Downloaded Build 37. Noticed that this BUG is still present. Promptly uninstalled Build 37. :roll:

Looks like some things NEVER change...
by habs
Sat Dec 17, 2005 12:38 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

robc wrote:habs, in the bug poll thread abfan123 said it's enough to rename to iexplore.exe to solve the problem, but you don't mention even trying it: did you rename and test? what are the results?
Sorry, it did not work. The BUG still exists. :evil:
by habs
Wed Oct 12, 2005 7:20 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

robc wrote:habs, in the bug poll thread abfan123 said it's enough to rename to iexplore.exe to solve the problem, but you don't mention even trying it: did you rename and test? what are the results?
I have not yet had a chance to try it. I will give it a shot tonight and let you know the results.
by habs
Wed Oct 12, 2005 1:34 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Sara wrote:Added to Bug Poll.

Sara :)
Thanks, Sara. Care to guess which choice in the Bug Poll I voted for? :wink: :lol:
by habs
Wed Oct 12, 2005 1:31 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: New Bug Poll
Replies: 18
Views: 28917

Sara wrote:Habs, please note that your complaint has been noted in the Poll.

Sara :)
Thank you, Sara. :)
by habs
Tue Oct 11, 2005 9:15 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Downloaded Build 30. Noticed that this BUG is still present. Promptly uninstalled Build 30. :roll:

Still waiting for a fix...
by habs
Tue Oct 11, 2005 9:12 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: New Bug Poll
Replies: 18
Views: 28917

I'd say because it has never been considered really as such, as it was explained in the thread you mention: you are supposed to lose some functionality if you disable a component Then please explain why, when I disable ActiveX in IE, Maxthon, and in all of Avant Browser's competitors, that I can st...
by habs
Tue Oct 11, 2005 3:56 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: New Bug Poll
Replies: 18
Views: 28917

I am curious why this bug is not listed in your poll. This BUG has been present in Avant for almost TWO years without resolution! :roll:
by habs
Sun Oct 02, 2005 12:05 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Same as before...

Downloaded Build 28. Noticed that this BUG is still present. Promptly uninstalled Build 28. :roll:

How many more times must one ask before a two-year old BUG is solved?
by habs
Sat Sep 17, 2005 5:13 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Downloaded Build 26. Noticed that this BUG is still present. Promptly uninstalled Build 26. :roll: Once again, I have to ask: Anderson, when will this BUG be fixed? I cannot and will not use Avant until this crucial BUG has been fixed. It has been present for over two years, and we deserve a fix!!! ...
by habs
Fri Aug 26, 2005 7:59 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Downloaded Build 23. Noticed that this BUG is still present. Promptly uninstalled Build 23. :roll:

Anderson, PLEASE fix this BUG!! How much pleading does one have to do? This BUG has been present in Avant for more than TWO years! :evil: :evil:
by habs
Wed Aug 10, 2005 5:38 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Downloaded Build 21. Noticed that this BUG is still present. Promptly uninstalled Build 21.

Anderson, PLEASE fix this BUG!! :x
by habs
Fri Aug 05, 2005 1:53 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Page doesn't searching - Avant bug? :/
Replies: 10
Views: 2400

Unfortunately, Anderson (and many others here) don't seem to think it's a BUG, so he is refusing to fix it. I don't think thats the case. Unfortunately, the original thread was lost during the transfer to the new forum, but Anderson replied to my post and wrote that it was "not a bug" and that he w...
by habs
Thu Aug 04, 2005 9:51 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Page doesn't searching - Avant bug? :/
Replies: 10
Views: 2400

Fleming, what you are experiencing is the BUG which I described in great detail in this thread . This BUG has been present in Avant for YEARS. Unfortunately, Anderson (and many others here) don't seem to think it's a BUG, so he is refusing to fix it. Unfortunately, until this BUG is fixed, I cannot ...
by habs
Fri Jul 22, 2005 5:06 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

I'm not sure if it's a bug. It's pretty logic that ActiveX needs to be enabled in order to display a security warning prompt. Just don't disable ActiveX, because then Flash (and sometimes Java) won't work either :) That might not be a bug but that probably is Because you can submit the form with Ma...
by habs
Fri Jul 22, 2005 3:14 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

Anderson,

Could we get an update on the status of resolving this bug? Thanks!
by habs
Thu Jul 21, 2005 4:59 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Buggiest Bugs
Replies: 15
Views: 2835

Sara, my biggest bug would have to be this one, by far. I can't get any of my forms to submit data! I really hope Anderson can fix this soon!
by habs
Wed Jul 20, 2005 1:57 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: "Submit" buttons on forms STILL not working!
Replies: 20
Views: 8392

"Submit" buttons on forms STILL not working!

(This is a repost of a thread which got lost during the forum upgrade). For the longest time, I've been complaining about a BUG in Avant related to an inability to submit forms on a webpage. Anytime I went to a web page that had a form (for example, Google.com ), I would type something into the inpu...